Leverans

Varorna levereras till er från vecka 31 och 12 veckor framåt. Antingen hämtar du grönsakerna varje vecka här på gården. Eller så beställer du hemleverans: Bor du i Knivsta kommun och i de centralare delarna av Uppsala så kan du beställa hemleverans. Då levererar vi hem till din dörr. Fråga oss om du är osäker på om vi kan leverera hem till dig.

Reklamation

Om vi av någon anledning inte kan leverera till er så återbetalar vi pengarna till kundens bankkonto. Ev. dåliga varor ska reklameras omgående. Skicka ett mail till oss på adressen kundtjanst@alsiketradgard.se. Eller skriv ett brev till Alsike Trädgård, Alsike Prästgård, 741 92 Knivsta. Det går också bra att ringa på telefon: 0700-45 37 80. Vid reklamation kompenseras bortfaller av varor vid nästa leverans.

Frakt

Om du bor inom vårt leveransområde kan du beställa hemleverans för en extra kostnad på 60 kr per kasse.

Leveranstider

Varorna levereras varje torsdag mellan 12.00 – 21.00 under hela säsongen (v.31 t o m v.42). Hämtar ni på gården så finns kassarna i kylcontainern som står framför stora växthuset. Har ni leverans till Österby gårdsbutik så är det på deras öppettider (fredagar)Vid hemleverans ställer vi varorna utanför er dörr eller på den plats du angett vid beställningen. Alsike Trädgård tar inget ansvar för varor som kan komma att förstöras om de får stå utan kylförvaring längre än leveransdagen.

Priser

Alla priser anges i SEK och inkluderar moms.Vi tillämpar ett stödprenumerationssystem där en del av kassarna betalas i förskott. Ni betalar 6 kassar i förskott och resterande kassar i slutet av september.

Betalningssätt

Betalning sker via e-faktura om ni har angett e-post adress vid beställningen. Annars får ni en faktura hemskickad till er adress. Vid brevfaktura tillkommer en faktureringsavgift på 15 kr per faktura. Betalning av faktura skall ske inom 15 dagar.

Kundregister

Vårt kundregister behandlas konfidentiellt. Personliga uppgifter om beställningar är skyddade. Vi vidarbefodrar inte några uppgifter till någon part utanför Alsike Trädgård.